Вітаємо на оновленому сайті :)

Чому варто обирати засоби для догляду за обличчям разом з косметологом?

17.09.2024

Сьогодні на ринку представлено безліч продуктів, і визначити, які з них підходять саме вам, може бути складно. Самостійно купити догляд за обличчям – не найкраща ідея, оскільки вивчення складу, особливостей дії певних компонентів і реакції шкіри на певні активи потребує відповідної кваліфікації. Звернення до професійного косметолога для вибору доглядових засобів має безліч переваг. Онлайн-магазин One Face Cosmetics дбає про те, щоб у вашій косметичці та на полицях у ванній не було випадкових продуктів, тому й наголошує на обов'язковості консультації косметолога перед покупкою. 

консультація косметолога ван фейс

 

заголовок_лав

Доглядова косметика для обличчя: чому важливий професійний підбір засобів?

заголовок_лав

Консультація косметолога онлайн та офлайн – це унікальна можливість впевнитись в тому, що кожен доглядовий засіб підходить вашому типу шкіри й враховує особливості проблеми: акне, сухість, тьмяність, вікові зміни, пігментні плями тощо. Коли ви переглянете асортимент всіх засобів нашого магазину, розгубитесь серед їх кількості та не зможете без професійної допомоги підібрати дієву косметику. 

Чому професійний підбір догляду за обличчям – це важливо? Головні аргументи:

list4Індивідуальний підхід. Косметолог проведе детальну діагностику шкіри, визначить її тип (суха, жирна, комбінована, нормальна) та виявить основні проблеми (акне, пігментація, зморшки, чутливість тощо).
list4Глибокі знання про інгредієнти, які входять до складу косметичних засобів, допомагають фахівцям більш ретельно вивчати косметику. Всі кваліфіковані косметологи в One Face знають, які компоненти можуть викликати алергічні реакції або подразнення, а які, навпаки, допоможуть покращити стан шкіри.
list4Наш косметолог в Івано-Франківську та Тернополі не тільки допоможе підібрати правильні засоби, але й надасть рекомендації щодо їх використання. Важливо знати, як правильно наносити засоби, в якій послідовності та як часто їх застосовувати. Порушення цих правил може знизити дієвість косметики або, взагалі, викликати негативні наслідки.
list4Економія часу та грошей. Коли ви здійснюєте підбір домашнього догляду самостійно та купуєте косметичні засоби навмання, ви ризикуєте витратити багато грошей на продукти, які можуть виявитися неефективними або навіть шкідливими для вашої шкіри.
list4Профілактика. Регулярні консультації дозволяють підтримувати шкіру в ідеальному стані, залежно від змін, що відбуваються зі шкірою під впливом вікових, сезонних або інших факторів. 

Тому якщо вам потрібен хороший косметолог в Тернополі чи Івано-Франківську або ви б хотіли отримати професійну консультацію без прив'язки до місця проживання, обов'язково ознайомтесь з пропозицією, яку для вас підготував «Ван Фейс». 

 

заголовок_лав

Очна консультація косметолога чи онлайн? Оберіть свій шлях до краси та здоров'я разом з One Face Cosmetics

заголовок_лав

Професійна консультація косметолога «Ван Фейс» – це та послуга, яка доступна абсолютно кожному клієнту. Ми консультуємо всіх покупців, щоб бути впевненими в тому, що вони обрали ефективний та якісний догляд, який допоможе їм підкреслити природну красу й зберегти молодість. І неважливо, це звичайний зволожувальний крем чи спеціальні активи для обличчя, – кожен косметичний продукт має підбирати дипломований фахівець, який має достатньо досвіду та знань.

підбір догляду за обличчям

Способи отримання консультації:

heart bigонлайн-консультація з косметологом – для цього потрібно залишити заявку на нашому сайті One Face Cosmetics;
heart bigочна консультація в Тернополі – щоб здійснити підбір догляду в нашому магазині, прийдіть за адресою вулиця Руська, 25А;
heart bigочна консультація в Івано-Франківську – наш косметолог здійснює підбір засобів за адресою вулиця Бельведерська, 10/2.

 

Отримати консультацію

 

Не впевнені, що доглядова косметика для обличчя вам підходить? Завжди купуєте доглядові засоби в мас-маркеті та дарма чекаєте результату? Досить! One Face відкриє секрети краси та здоров'я, які раніше вам були невідомі, тому приходьте або записуйтесь на консультацію до наших дипломованих косметологів. Після експертних порад ви викинете всі лишні баночки й будете користуватись лише тією косметикою, ефективність якої не викликає сумнівів.

Кошик
0
3000,00
Знижка:
-0 грн
Подарунки для вас
Замовлення від 3000 грн - Бомбочка для ванни
Замовлення від 5000 грн - Щітка для глибокого очищення шкіри голови
Всього:
0 грн
KIKO MILANO Eye marker Daring look - Стійка підводка - маркер
KIKO MILANO Eye marker Daring look - Стійка підводка - маркер
322 грн
430 грн
Додати
KIKO MILANO Eyeshadow palette Bright Quartet 04 - Палітра тіней для повік, 04
KIKO MILANO Eyeshadow palette Bright Quartet 04 - Палітра тіней для повік, 04
525 грн
700 грн
Додати
Оформити замовлення
Продовжити покупки
0
Ми використовуємо файли cookie для отримання аналітичних даних, які дозволяють нам пропонувати рекламу, що відповідає вашим інтересам та історії переглядів. Якщо ви продовжите користуватися цим сайтом, ми вважатимемо, що ви з цим погоджуєтесь.